Menu
Καλάθι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ COBI

Κατασκευαστής: COBI Κωδικός: χΡ3969527
Υποστηρίζεται γενναία από όλη την ομάδα των φίλων του, τα μοντέλα των οποίων μπορούν να βρεθούν και στη συλλογή Cobi Super Wings. Trafik - μπλε και λευκό αστυνομικό αεροπλάνο. Κάθε μέρα φυλάει το αεροδρόμιο. Μερικές φορές, βοηθάει τον Jet να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της αστυνομίας και τις δεξιότητ..
8.79€ 10.99€
Κατασκευαστής: COBI Κωδικός: χΡ3968830
Deutches Africa Korps Ένα σύνολο στοιχείων που απεικονίζουν τους στρατιώτες του Deutsches Afrikakorps (DAK). Ήταν ένα γερμανικό εκστρατευτικό σώμα που αγωνίζεται στη Βόρεια Αφρική. Περιλαμβάνονται τα όπλα, τα εξαρτήματα, τα στοιχεία του περιβάλλοντος και τα περίπτερα...
7.19€ 8.99€
Κατασκευαστής: COBI Κωδικός: χΡ3968762
Το Super Wings είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων Αμερικανών-Κινέζων-Νότιας Κορέας που έχει διασκεδάσει παιδιά από όλο τον κόσμο από το 2014. Το Super Wings είναι μια ομάδα αεροπλάνων που μετατρέπονται σε ρομπότ. Ζουν σε ένα τεράστιο αεροδρόμιο, σε ένα νησί στον Ειρηνικό, από όπου παραδίδουν παιδι..
10.39€ 12.99€
Κατασκευαστής: COBI Κωδικός: χΡ3968758
 Οι οδικοί πειρατές στην Action Town δεν έχουν καμία πιθανότητα με το πιο πρόσφατο τοπικό αστυνομικό αυτοκίνητο. Όταν υπηρετεί σε αυτοκινητόδρομους και αυτοκινητοδρόμους, μπορεί να καλύψει και να σταματήσει όποιον παραβιάζει τους κανόνες κυκλοφορίας. Το μοντέλο αστυνομικού αυτοκινήτου έχει κινούμεν..
11.19€ 13.99€
Κατασκευαστής: COBI Κωδικός: χΡ3968728
Ένα νέο αστυνομικό αυτοκίνητο εμφανίστηκε στην πόλη. Είναι γρήγορο και εξαιρετικά αποδοτικό σε κάθε έδαφος. Σε ένα διευρυμένο κορμό μπορεί να μεταφέρει μοτοσυκλέτα, σκύλο αστυνομίας, οδικές πινακίδες, φράγματα ή άλλα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ασφάλεια στην Action Town. Το μοντέλο της ασ..
8.79€ 10.99€
Κατασκευαστής: COBI Κωδικός: χΡ3968722
Μετά από μια νύχτα στο δρόμο, η νοικοκυριό έχει πολλή δουλειά. Το αυτοκίνητό τους μόλις έκλεισε ένα μέρος του δρόμου. Το καθαρό πλήρωμα έχει έναν κινητό βραχίονα με βούρτσες που ταιριάζουν στο μπροστινό μέρος του οχήματος και πλευρικούς βραχίονες που επιτρέπουν βαθύτερο καθαρισμό όλων των γωνιών. Επ..
9.59€ 11.99€
Κατασκευαστής: COBI Κωδικός: χΡ3968721
Μια πυρκαγιά ξέσπασε στην πόλη στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη. Οι πυροσβέστες έλαβαν ένα μήνυμα, ετοιμάζονται να φύγουν. Θα χρησιμοποιήσουν φορτηγά με ανυψωμένο καλάθι για δράση. Απλά συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα στο κρουαζιερόπλοιο και μπορείτε να σβήσετε τη φωτιά σε ύψος. Η φωτιά ήταν έξω! ..
9.59€ 11.99€
Κατασκευαστής: COBI Κωδικός: χΡ3968720
Προχωρημένες εργασίες συνεχίζονται στο εργοτάξιο. Απαιτείται ένα περονοφόρο ανυψωτικό μέσο για τη μεταφορά των βαρύτερων υλικών. Πρώτον, οι εργαζόμενοι μεταφέρουν ένα βαρέλι γεμάτο με άγνωστο περιεχόμενο. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Το περονοφόρο ανυψωτικό έχει ανυψώσει τις περόνες στη θέση ..
7.99€ 9.99€
Κατασκευαστής: COBI Κωδικός: χΡ3968661
Ένα σύνολο τριών ειδωλίων σοβιετικών στρατιωτών από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Κάθε ειδώλιο αντιπροσωπεύει ένα μέλος μιας διαφορετικής μονάδας. Ένας στρατιώτης στη χειμερινή στολή έλαβε ένα λευκό καπέλο, έναν ελαστικό ιμάντα για ένα μακρύ όπλο και ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή Mosin με ένα τηλ..
7.19€ 8.99€
Κατασκευαστής: COBI Κωδικός: χΡ3968660
Deutches Africa Korps Ένα σύνολο στοιχείων που απεικονίζουν τους στρατιώτες του Deutsches Afrikakorps (DAK). Ήταν ένα γερμανικό εκστρατευτικό σώμα που αγωνίζεται στη Βόρεια Αφρική. Περιλαμβάνονται τα όπλα, τα εξαρτήματα, τα στοιχεία του περιβάλλοντος και τα περίπτερα...
7.19€ 8.99€
Κατασκευαστής: COBI Κωδικός: χΡ3968653
Η αστυνομία της πόλης έχει τώρα ATVs στη διάθεσή τους. Χάρη σε αυτά τα εκπληκτικά οχήματα, οι αξιωματικοί θα μπορούν να φτάσουν στα πιο απρόσιτα μέρη. Το αστυνομικό quad μοντέλο από τα μπλοκ κατασκευής COBI έχει κινούμενους τροχούς σε παχιά λάστιχα από καουτσούκ και φωσφορίζοντες εμπρόσθιους λαμπτή..
7.19€ 8.99€
Κατασκευαστής: COBI Κωδικός: χΡ3968652
Μια μεγάλη φωτιά απειλεί ολόκληρη την Action Town. Ευτυχώς, οι πόλεις υπερασπίζονται από καλά εξοπλισμένες πυροσβεστικές μονάδες. Ένα γρήγορο quad με ένα τρέιλερ είναι σε χρήση που θα περάσει από τις πιο απρόσιτες περιοχές. Το μοντέλο που κατασκευάζεται από τα δομικά στοιχεία COBI έχει κινούμενους ..
7.19€ 8.99€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο site μας. Μάθε περισσότερα εδώ.